Rund kage, 8 cm høj | Portioner | Kvadratisk kage, 8 cm høj | Portioner |
10 cm i diameter | 3 | 10 x 10 cm | 4 |
15 cm i diameter | 7 | 15 x 15 cm | 9 |
20 cm i diameter | 12 | 20 x 20 cm | 16 |
23 cm i diameter | 16 | 25 x 25 cm | 25 |
25 cm i diameter | 20 | 30 x 30 cm | 36 |
28 cm i diameter | 24 | 35 x 35 cm | 49 |
30 cm i diameter | 28 | 40 x 40 cm | 64 |
35 cm i diameter | 38 | 45 x 45 cm | 81 |
40 cm i diameter | 50 | 50 x 50 cm | 100 |
Jeg ville prøve en ny opskrift på chokoladekage. Det blev til "Rikkes chokoladekage uden æg", og den var genial, både at lave og at smage :o) Herefter bagte jeg bundene enkeltvis. Det tog lang tid, og det også selvom min mor havde en ekstra form med, så vi havde 2.
Samme dag lavede jeg fyld, som bestod af bærsymfonibærmousse og tobleronecreme. Så sådan ud (der var vist rigeligt af det..hehe)
Den blev smurt op med en nyopdaget smørcreme med palmin, mums! Mens det stivnede i køleskabt skulle der laves pynt (endnu en ting jeg har lært, at man skal lave i forvejen, så det kan tørre!!)
Anita havde bestilt farver i lyserød, lille og lidt grønt. Jeg bestemte mig for at prøve at modellere babysko - hm..det var ikke lige så nemt at gå til som jeg troede!! Første sko jeg lavede, var samme dag jeg samlede kagen, og hvilken sko..HAHA
Nå, men endte med at kyle skoen, som egentlig mere ligner en fiskekutter, ud, og forsøge mig med en anden, og noget nemmere model ;o)
Den færdige kage kom til at se sådan ud (den var 10 cm høj)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar